top of page
Tarieven

Een individuele sessie kost EUR 100,- per keer. Dit betaal je na elke sessie, je krijgt hiervoor een betaalverzoek via what''s app of via mail.

Na je traject krijg je een factuur voor je sessies zodat je deze evt aan het eind van het jaar van de belastingdienst kan aftrekken. Je kan bij de belastingdienst zelf checken hoe dat in zijn werk gaat. Mocht je zelf in het buitenland wonen of reizend zijn geweest in de tijd van het traject, dan krijg je een factuur om evt in te dienen bij je reisverzekering, mocht je dat willen. Ook dit kan je het beste checken bij je reisverzekering.

Het afzeggen van een afspraak dient 48 uur van tevoren te gebeuren.

Deelname aan een bewust Zijn cirkel is op donatiebasis (richtbedrag is 20 euro).

Vergoeding

Heb je een reisverzekering en woon je in het buitenland of ben je aan het reizen, dan worden de sessies meestal wel vergoed. Je kan bij je reisverzekering checken hoeveel je terug kan verwachten.

Privacy

Ik werk niet met contracten aangezien ik geen gegevens van je wil aanleveren aan een verzekeraar uit respect voor je privacy. Daarom maak ik gebruik van een privacyverklaring, die je ondertekent aan de start van de behandeling. Ook lever ik geen gegevens van je aan routine outcome monitoring (ROM) en/of de Nederlandse Zorgauthoriteit (NZa) en ook hier teken je een verklaring voor.

Tarief per sessie

Elke sessie duurt 45 minuten en kost EUR 100,-. Dit bedrag betaal je na de sessie; je krijgt hiervoor een betaalverzoek per app of per mail. Je mag het ook cash betalen natuurlijk.

Je kan ook altijd kijken of je zorgverzekeraar alsnog het traject wilt vergoeden, ook al is het bedrijf in Engeland gevestigd. Check met je zorgverzekeraar dan zelf of je teruggave kan verwachten. Geef daarbij aan dat het gaat om een traject in de basis GGZ, gegeven door een GZ-psycholoog die geregistreerd is in het BIG-register, met een bedrijf gevestigd in Engeland en in het bezit is van het European Certificate in Psychology (EUROPSY certificaat).

 

 

bottom of page